Лижне двоборство та стрибки з трампліну

         У відділенні лижного двоборства удосконалюють та підвищують майстерність  сім спортсменів основного та п’ять  спортсменів змінного складу під керівництвом двох тренерів:  тренера-викладача Вищої категорії Козлова Миколи Миколайовича, тренера-викладача Вищої категорії  Точинського Олександра Васильовича.

         Козлов М.М. працює на посаді тренера-викладача в школі вищої спортивної майстерності з 01 січня 2012 року.

         Точинський В.О. працює на посаді тренера-викладача в школі вищої спортивної майстерності з 03 січня 2017 року.

         Із семи учнів-спортсменів: п’ять  спортсменів – майстри спорту України,   два  спортсмени – кандидати у майстри спорту України.

         До основного складу національної збірної команди України на 2018-2019р.р.входить три спортсмени школи, один спортсмен є кандидатом до збірної команди України.

Кращі учні - спортсмени відділення

                   Спортсмени відділення школи за 2017 рік завоювали 52 золотих медалі, 35 срібних медалей, 45 бронзових медалей на Всеукраїнських змаганнях.

         Пасічник Віктор – багаторазовий чемпіон України з лижного двоборства 2014, 2015, 2016, 2017р.р., багаторазовий переможець кубку України з лижного двоборства,  чемпіонат Світу, 2015р.-12м.(естафета).

Пасічник Віктор  - майстер спорту України з лижного двоборства, майстер спорту України  зі стрибків на лижах з трампліну, учасник зимових Олімпійських ігор 2014 р. в Сочі; учасник зимових Олімпійських ігор у Південній  Кореї  2018 р.

         Климчук Андрій – майстер спорту України зі стрибків на лижах з трампліну, багаторазовий чемпіон України зі стрибків на лижах з трампліну 2014, 2015, 2016, 2017р.р., багаторазовий переможець кубку України зі стрибків на лижах з трампліну.

         Шумбарець Олександр – майстер спорту України з лижного двоборства, багаторазовий чемпіон України з лижного двоборства, багаторазовий переможець кубку України з лижного двоборства, переможець кубку України зі стрибків на лижах з трампліну 2017р.

         Гребенюк Віталій – майстер спорту України з лижного двоборства, багаторазовий чемпіон України з лижного двоборства серед юнаків, призер чемпіонату України серед юніорів та дорослих з лижного двоборства.

2024  КУТОР ШВСМ